Col路laboraci贸 amb el nou SINGLE "Diamond Rain"!

Avui s'ha estrenat el single del Jordi Mart铆nez "Diamond Rain"!


Escolta'l aqu铆!

馃馃徎 No sabeu la il路lusi贸 que em fa haver participat amb el @marrrtinez en el seu nou single "Diamond Rain" amb el violoncel. Quan l'escolteu flipareu... Jo quan vaig sentir la versi贸 final... ho vaig fer molt! 脡s un plaer haver col路laborat amb el Jordi, un excel路lent guitarrista i un music脿s! Tamb茅 em sento molt afortunada d'haver enregistrat el violonncel del tema al costat d'altres "musicassos" com el Sergi i l'Andriy (el primer viola de la Royal Opera House Covent Garden).


Un tema dels m茅s rockeros amb els quals he participat i... m'ha encantat!! A m茅s, el Jordi em va donar l'oportunitat de fer un solo de violoncel (al minut 2:15) i em va encantar poder-ho fer!

鉅鉅鉅鉅鉅鉅鉅鉅鉅

馃幐 Composici贸, producci贸, mescla i mastering i guitarra el猫ctrica: Jordi Mart铆nez @marrrtinez

馃幓 Cello: N煤ria Conangla @nconangla

馃幐 Baix el猫ctric: Sergi Torrabadella @saposeee

馃幓 Viola: Andriy Viytovych

鉅鉅鉅鉅鉅鉅鉅鉅鉅

鈿 Aquesta ser脿 una bona manera d'arrencar el 2021! Avui ja teniu el tema en format digital a les plataformes habituals (Spotify, iTunes, Youtube Music, Amazon Music i altres).


#rock #diamondrain #single #cello #cellorock


32 views1 comment

Recent Posts

See All