Col·laboració amb el nou SINGLE "Diamond Rain"!

Avui s'ha estrenat el single del Jordi Martínez "Diamond Rain"!


Escolta'l aquí!

🤘🏻 No sabeu la il·lusió que em fa haver participat amb el @marrrtinez en el seu nou single "Diamond Rain" amb el violoncel. Quan l'escolteu flipareu... Jo quan vaig sentir la versió final... ho vaig fer molt! És un plaer haver col·laborat amb el Jordi, un excel·lent guitarrista i un musicàs! També em sento molt afortunada d'haver enregistrat el violonncel del tema al costat d'altres "musicassos" com el Sergi i l'Andriy (el primer viola de la Royal Opera House Covent Garden).


Un tema dels més rockeros amb els quals he participat i... m'ha encantat!! A més, el Jordi em va donar l'oportunitat de fer un solo de violoncel (al minut 2:15) i em va encantar poder-ho fer!

⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀

🎸 Composició, producció, mescla i mastering i guitarra elèctrica: Jordi Martínez @marrrtinez

🎻 Cello: Núria Conangla @nconangla

🎸 Baix elèctric: Sergi Torrabadella @saposeee

🎻 Viola: Andriy Viytovych

⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀

⚡ Aquesta serà una bona manera d'arrencar el 2021! Avui ja teniu el tema en format digital a les plataformes habituals (Spotify, iTunes, Youtube Music, Amazon Music i altres).


#rock #diamondrain #single #cello #cellorock


32 views1 comment