Entrevista a Ràdio Puig-Reig sobre la cançó CONFINADA

Ahir al migdia em van entrevistar a Ràdio Puig-Reig per parlar una mica sobre la cançó Confinada que vaig compondre i publicar durant el confinament, concretament l'abril 2020. Van parlar una mica sobre mi i em van fer preguntes sobre el porcés de composició, gravació, producció i edició tant de la part d'àudio com de vídeo de la cançó.


Si voleu saber-ne més, ja podeu escoltar el podcast sencer de l'entrevista. Aquesta va sortir a l'informe setmanal de la ràdio i ja està disponible. Aquí teniu disponible l'entrevista sencera, a l'apartat on hi ha totes les notícies sobre la cançó Confinada.


Si encara no heu vist el vídeoclip (o el voleu tornar a veure) que vaig gravar a la meva habitació i on es veuen moooltes "Núries" us deixo aquí l'enllaç.

7 views0 comments