Entrevista ahir al programa de ràdio "Aquí, a l'oest"!

Aquí podeu escoltar l'entrevista que em van fer ahir al programa "Aquí a l'oest" on vaig tenir l'oportunitat d'explicar els meus projectes musicals, centrant-me en la meva faceta de cantant i en el meu projecte Barcelona Rock Strings.


Vam passar una bona estona parlant una mica de tota la meva faceta musical; els meus estudis musicals, els diferents grups i projectes on formo part i les meves pròximes actuacions.


Pel que fa a l'àmbit de "Núria Conangla cantant", després de publicar "Fuck Likes" i "ImPossible", no us penseu que això es queda aquí... ja estic preparant nous temes! "Fuck Likes" va ser un inici molt important per mi. No sabeu les ganes que tinc de tirar-ho endavant. I ja veureu, perquè les properes cançons pinten molt i molt bé! De moment no puc avançar quan es publicaran perquè no tinc cap data prevista. És quelcom que vaig cuinant a foc lent.

Abans de publicar nous temes però, tinc pensant publicar alguna cosa que encara no puc dir... però mola molt!Vaig parlar també sobre l'actuació de Barcelona Rock Strings en formació d'orquestra del passat dissabte 2 d'abril al festival Zurbarán Rock de Burgos. Un concert que va ser un èxit rotund i on aquí en podeu llegir una notícia del diari.9 views1 comment