top of page

Entrevista al programa radiofònic "Per determinar"!

Fa dos dies vaig estar al programa de ràdio "Per determinar" on vaig estar parlant sobre la meva trajectòria musical, els meus projectes i una mica de l'estrena del meu nou single "ImPossible".


A més, em van demanar de tocar alguna cosa amb el violoncel. Com a anècdota, us explicaré que portava el violoncel de casualitat, ja que sortia de treballar de Granollers i l'havia necessitat. Quan vaig arribar al programa de ràdio em van dir: "I què ens tocaràs?". I vaig improvisar una mica; vaig escollir dues peces de bandes sonores de pel·lícules d'estils una mica diferents i que m'agrada molt tocar: "Pirates del Carib" i "Gabriel's oboe" de la pel·lícula La Mission.


Aquí podeu escoltar l'entrevista a partir del minut 67.

Vaig estar tot el programa de ràdio present allà, podent participar en alguna secció i passant una estona molt divertida. El dilluns 28 de febrer, que va ser quan es va fer aquest programa, es feia un especial de "El dia de la ràdio" i van preparar algunes seccions molt divertides.


Us animo a escoltar l'entrevista! Moltes gràcies a tots i que acabeu de passar una bona setmana!

14 views2 comments

Recent Posts

See All
bottom of page