Entrevista al programa radiofònic "Per determinar"!

Fa dos dies vaig estar al programa de ràdio "Per determinar" on vaig estar parlant sobre la meva trajectòria musical, els meus projectes i una mica de l'estrena del meu nou single "ImPossible".


A més, em van demanar de tocar alguna cosa amb el violoncel. Com a anècdota, us explicaré que portava el violoncel de casualitat, ja que sortia de treballar de Granollers i l'havia necessitat. Quan vaig arribar al programa de ràdio em van dir: "I què ens tocaràs?". I vaig improvisar una mica; vaig escollir dues peces de bandes sonores de pel·lícules d'estils una mica diferents i que m'agrada molt tocar: "Pirates del Carib" i "Gabriel's oboe" de la pel·lícula La Mission.


Aquí podeu escoltar l'entrevista a partir del minut 67.

Vaig estar tot el programa de ràdio present allà, podent participar en alguna secció i passant una estona molt divertida. El dilluns 28 de febrer, que va ser quan es va fer aquest programa, es feia un especial de "El dia de la ràdio" i van preparar algunes seccions molt divertides.


Us animo a escoltar l'entrevista! Moltes gràcies a tots i que acabeu de passar una bona setmana!

11 views2 comments