Música en un acte molt especial en què l'Hospital Clínic va rebre el segell OEE!

Fa uns dies vaig tenir el plaer de posar música en un acte a l'Hospital Clínic de Barcelona. Per aquells que no sabeu què és el segell OEE, es tracta del distintiu que tenen les institucions, empreses, organitzacions... que funcionen i es desenvolupen d'una manera ètica i emocionalment ecològica.L'Hospital Clínic és la segona organització en obtenir el segell en l’àmbit mundial, després del Col·legi Anglès Hidalgo de Guadalajara, Mèxic, lliurat el passat 14 de juny.


Aquí podeu llegir tota la notícia sencera.


Muchas palabras de agradecimiento y generosidad, grandes dosis de emoción, sensibilidad y colectividad han protagonizado el acto, el cual ha finalizado con el acompañamiento musical de Nuria Conangla.

En la notícia es parla sobre la gestió de les emocions, la qual és clau en qualsevol ecosistema on s'estableixen relacions entre les persones que el conformen, ja sigui en el de la família, l'escola, l'àmbit de la salut, la societat o una empresa. En l'àmbit laboral, la capacitat de gestionar-les, els tipus de vincles que es teixeixen i el clima repercuteixen directament en el nivell de benestar i equilibri d'una organització. La sostenibilitat i la salut emocional, per tant, juguen un paper primordial en el seu èxit.


En la voluntat d'assolir aquest èxit organitzacional, l'Hospital Clínic de Barcelona va decidir iniciar un procés de transformació incorporant el model d'Ecologia Emocional, cocreat per Mercè Conangla i Jaume Soler, a una de les línies del seu Pla Estratègic 2016- 2020, el qual ha implicat directament a 125 persones i ha impactat en més de 1.500 professionals, que s'han format en Ecologia Emocional.Espero que us sigui d'interès i que gaudiu de la notícia!

7 views0 comments