Núria Conangla al Poble Espanyol!

Holaaaaaa!! Com esteu? Amb ganes d'anar a concerts, gaudir de l'aire lliure i la música? Doncs veniu a Barcelona al Poble Espanyol!!


Estic molt contenta d'haver començat les actuacions en directe! Per fi han arribat #ElsDirectesDeLaNuria reals! Divendres passat vaig fer la meva primera posada en escena en directe de veritat al Poble Espanyol de Barcelona!


Amb molta il·lusió, he fet un vídeo resum de la meva actuació, espero que el gaudiu i


Hi ha moltes més dates en les quals em podreu veure! Podeu consultar la meva agenda!També dir-vos que estic pendent de confirmar unes quantes dates més d'actuacions, així que... estigueu alerta!


Animeu-vos a venir i a gaudir de la música, de la bellesa d'aquest petit "poblet" que està molt cuidat i és preciós! Ens veurem? Començo aquesta nova etapa d'acutacions a l'aire lliure amb moltes ganes i il·lusió!

6 views0 comments