Núria Conangla al programa de ràdio "Pressupost Zero"!

Dijous passat dia 7 d'octubre vaig tenir la sort de ser la convidada pel programa d'ignauguració de la temporada del programa radiofònic "Pressupost Zero" de Ràdio Cornellà.


Aquí podeu escoltar tot el programa. A part de fer-me una entrevista, em van convidar a estar amb ells tot el programa (de 22h a 23h) i participar en les diferents seccions. Pels qui no coneixeu el programa, es tracta d'un magazine nocturn per a gent amb ganes de bon rotllo i amb l'humor com a bandera informativa.


Vaig parlar del meu últim single "Fuck Likes" i de properes novetats musicals que estic preparant. També explicava una mica tots els projectes amb els quals estic treballant i una mica la meva carrera musical fins a dia d'avui.


Realment, va ser una estona molt entretinguda i divertida parlant de diferents temes.


Estigueu atents perquè d'aquí alguna setmana sortirà una extensa entrevista que em van fer al diari Regió 7. Cada diumenge, el diari dedica 2 pàgines a fer una entrevista a algun personatge del món artístic o altre que visqui a la Catalunya Central. Així que... de seguida que sàpiga el diumenge exacte que surt (que serà aviat) us ho faré saber!


Que tingueu un bon diumenge!

20 views0 comments

Recent Posts

See All