Núria Conangla al programa de ràdio "Pressupost Zero"!

Dijous passat dia 7 d'octubre vaig tenir la sort de ser la convidada pel programa d'ignauguració de la temporada del programa radiofònic "Pressupost Zero" de Ràdio Cornellà.


Aquí podeu escoltar tot el programa. A part de fer-me una entrevista, em van convidar a estar amb ells tot el programa (de 22h a 23h) i participar en les diferents seccions. Pels qui no coneixeu el programa, es tracta d'un magazine nocturn per a gent amb ganes de bon rotllo i amb l'humor com a bandera informativa.


Vaig parlar del meu últim single "Fuck Likes" i de properes novetats musicals que estic preparant. També explicava una mica tots els projectes amb els quals estic treballant i una mica la meva carrera musical fins a dia d'avui.


Realment, va ser una estona molt entretinguda i divertida parlant de diferents temes.


Estigueu atents perquè d'aquí alguna setmana sortirà una extensa entrevista que em van fer al diari Regió 7. Cada diumenge, el diari dedica 2 pàgines a fer una entrevista a algun personatge del món artístic o altre que visqui a la Catalunya Central. Així que... de seguida que sàpiga el diumenge exacte que surt (que serà aviat) us ho faré saber!


Que tingueu un bon diumenge!

21 views0 comments