Nou videoclip LIVE SHOW del "Fuck Likes" per celebrar l'aniversari de publicació!

💗 FUCK LIKES | Live Show Version 💗

Ja ho tenim! Fes clic aquí i mira el videoclip!!!!!!


Per celebrar 1 any de la publicació del meu 1r single, he preparat aquest nou videoclip de la cançó. La cançó ja tenia videoclip oficial, però mentre estic preparant les noves cançons, vaig pensar que estaria bé fer una versió tipus "directe" del meu primer tema. Aquí es pot veure com seria una actuació en directe dels meus temes... i mola, no??


Estic molt agraïda a tota la gent que ha fet possible aquest videoclip. Ha estat una sort poder comptar amb el Diego com sempre i amb totes les ballarines. En aquesta ocasió la coreografia ha estat de la Baoxi, és una artista!


🎥 @yeyo._.marin@sis4.studi

💃 @__baao (coreògrafa)

💃💃 @__baao, @_nicoolestrada_, @_iraia99_, @miriaamcaasas i @sofi_gascon (ballarines)


➡️ Si COMPARTIU el vídeo i m'etiqueteu, m'ajudareu molt!


🎶 Vinga vaaa, "vine a ballar i deixa't anar!, que això sempre va bé!!

28 views3 comments