Nova cover "ME VALE" de Miki Núñez!Cançó: Me Vale (@mikinunez)


Intèrpret, arranjament, gravació, producció d'àudio i vídeo: Núria Conangla

⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀

Aquí teniu la cover exprés que vaig estar gravant i editant (àudio i vídeo) el dissabte de la setmana passada. Em moria de ganes de compartir-la amb tots vosaltres!


He triat aquesta cançó perquè cada vegada que l’escolto em poso de bon humor! Moltes de les cançons del Miki m’agraden molt però, finalment, em vaig decantar per aquesta, ja que és molt animada i hi veia molt clarament tots els intruments que hi he acabat posant. Ha estat un procés molt ràpid però divertit. Poder gravar tots els intruments que he enregistrar ha estat molt satisfactori i emocionant. Em fa molta il·lusió compartir-ho amb tots vosaltres.

⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀

Ara us explicaré una cosa graciosa. Com ja vaig dir fa unes setmanes, amb la Simfònica de Cobla i Corda de Catalunya, com cada any, a finals de novembre estrenarem CD nou. Aquest any, un disc molt especial amb el títol de “25 anys de cançons” per celebrar els 25 anys de la discogràfica Música Global on, entre d’altres cantants espectaculars com el Manu Guix, l’Elena Gadel i La Pau, el Miki Núñez també hi participa. Potser també el fet de fer alguna cosa “plegats” properament, em va fer decantar per fer la cover d’una cançó seva. 
⠀⠀⠀

⠀⠀⠀⠀⠀⠀

Desitjo que la gaudiu molt i, si us agrada, us animo a que la compartiu per les xarxes socials o l’envieu a qui volgueu! Moltes gràcies!

⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀

Sempre #CulturaSegura. Lluitem i defensem-la! #laculturanosatura


#mevale #mikinuñez #mikinúñez #mikinunez #cover #mevalecover #elsdirectesdelanuria #multiinstrumentalist

5 views0 comments