Participació a COVER, el programa de TV3!

Coneixeu COVER? El nou concurs musical digital de TV3 presentat per Miki Núñez. Doncs jo també m'hi presento! Ho tenia una mica amagat però per fi està llest i el puc compartir amb tots vosaltres! Ha estat una experiència molt bona i amb la qual he après molt, tant a nivell d'àudio com de vídeo, àmbits que m'apassionen. Ja notareu que gravant el vídeo m'ho vaig passar molt bé!


"Sense regles que ens prohibeixin ser qui som", una frase de la cançó que he escollit, unes paraules que m'agraden molt, un missatge potent que comparteixo... No tingueu por a ser qui realment sou, a mostrar-vos i a lluitar pels vostres somnis sense por al que la gent dirà o el que poden pensar. Sigueu únics!

⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀

Cançó: Volcans (Buhos @buhosoficial)

Arranjament, intèrpret, gravació i producció d'àudio: Núria Conangla

Càmera: Xevi Camprubí

Direcció i edició de vídeo: Núria Conangla


Cliqueu a la imatge per veure la cover!


↪️ Espero que ho gaudiu molt i que ho COMPARTIU amb tots aquells que vulgueu! MOLTES gràcies!

⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀

(PD: No hi he posat més instruments perquè em falten hores... no perquè no volgués!🤣)

⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀

❓ Estic pensant de fer un mini montatge amb preses falses, què en penseu?

⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀

#CoverTV3 #CoverTV3Buhos

21 views2 comments