top of page

Share Fest, Ítaca i Lo Riu Sona amb la Jim!

Aquest inici de juny ha estat un mes molt potent en el qual amb la Jim. i la seva banda hem actuat en diversos festivals de música molt reconeguts.


Després de tocar a Plaça Catalunya pel dia Internacional de la LGTBIQ+ fòbia i on vam gaudir moltíssima (a part d'al·lucinar perquè hi havia toooota la Plaça Catalunya de Barcelona plena), aquest juny està sent molt intens i bonic.


Com començar el 8 de juny a Amposta a Lo Riu Sona. Seguint, l'endemà, amb el Share Fest a Barcelona compartint escenari amb Aitana, Chanel, Belén Aguilera... Finalment, el 15 de juny vam acabar a l'Ítaca a un poble preciós del Baix Empordà: Corçà. En aquest últim concert, van participar-hi 3 exconcursants més de l'edició d'Eufòria de la Jim. Ells van ser: el Carlos, l'Ethan i la Carla. La veritat és que va ser un plaer poder actuar amb ells.


Fotofinish del concert a Corçà


Tot i que fa una mica de pena, en principi, aquest estiu no tenim més concerts fins al setembre... Però us aviso que. el del setembre serà MOLT FORT! Així que estigueu atents i us aniré informant de totes les novetats!


Totes les fotos són de la Marta Illa.

8 views0 comments

Recent Posts

See All

Comentarios


bottom of page