Núria Conangla

20210206-Nuria-Conangla-0288-6000x4000.J

La Núria Conangla es considera una músic polifacètica que es mou per molts estils i projectes variats. Compon, interpreta, produeixha gravat per bandes sonores de pel·lícules i CD de cantants i grups reconeguts.

Interpretant des d'òperes al Palau de la Música, simfonies a l'Auditori de Barcelona, també ha actuat a estadis com l'Arena de Madrid o el Museu Reina Sofía amb grups moderns i ha aparegut en programes de televisió (Operación Triunfo).

 

Em vols conèixer més a fons?

 

Nascuda a La Garriga, inicïa els seus estudis musicals a l’Escola Municipal de Música de La Garriga tant amb el violoncel com amb el piano. Més tard segueix al Conservatori de Granollers. Al llarg de la seva formació, ha format part de moltes orquestres joves (JONC, JOCG, JOSB, JOSV). Finalitza els seus estudis superiors a l’Escola Superior de Música de Catalunya (interpretació del violoncel) on també estudia el piano com a secundari.

 

Posteriorment, inicia els estudis de trompeta moderna i uns anys més tard comença classes de cant modern i també complementa la seva educació musical amb el baix elèctric i la producció musical.

 

Ha actuat diverses vegades amb orquestra a l’Auditori de Barcelona, a l’Auditori de Girona, al Teatre Nacional de Catalunya i al Palau de la Música interpretant grans òperes, simfonies amb qui, en algunens ocasions ha guanyat el premi a Millor Disc de Clàssica dels Premis Enderrock.

En l’àmbit pedagògic, la Núria treballa a l’Aula de Música Moderna i Tradicional de La Garriga com a professora de piano i violoncel i l'escola Amics de la Unió de Granollers fent classes de violoncel, piano i llenguatge musical.

 

En l’àmbit de la música moderna, ha enregistrat CD de diferents músics. Ha fet gires per Espanya amb cantants i ha participat en gravacions per diferents temes dels discs de la Marató de TV3 i per bandes sonores de pel·lícules com "A Casa" de Raül Busquets aquest 2020 (Amazon Prime), “El Pacto” de David Victori el 2018 (Sony Pictures) i “Santa Clara” de Pedro Antonio Gutierrez (Abubuya Producciones). Recentment, ha aparegut com a músic al programa Operación Triunfo 2020, amb el violoncel.

 

Al llarg de la seva carrera musical, ha format i forma part de diversos projectes musicals moderns com  Music Has No Limits i molts d’altres de propis com Game of Loops. Forma part també com a cellista del musical Bruna creat per Mateu Peramiquel i Mar Puig estrenat el 2019 i amb qui a dia d'avui s'està fent una gira per Catalunya.


En la seva vessant de
compositora, a part de compondre i produir bandes sonores per curtmetratges i visuals de tot tipus, també té alguns temes propis. Des del 2018 que va començar a compondre més a fons cançons d'estil pop sempre amb un toc característic seu: el violoncel.
Per aquest 2021 està acabant de preparar un nou projecte personal amb la productora Rispect Records a través de la qual iniciarà una nova etapa de la seva carrera com a cantant, presentant nova música d'un estil molt renovat!

Copyright © Núria Conangla 2021

  • Spotify - Círculo Negro
  • Instagram - Negro Círculo
  • YouTube - Círculo Negro
  • LinkedIn - Círculo Negro
  • Facebook - Círculo Negro