Núria Conangla

20210206-Nuria-Conangla-0288-6000x4000.J

La Núria Conangla és un músic polifacètic que es mou per molts estils i projectes variats. Compon temes propis i bandes sonores, interpreta diversos instruments, produeixha gravat per bandes sonores de pel·lícules i CD de cantants i grups reconeguts.

Interpretant des d'òperes al Palau de la Música, simfonies a l'Auditori de Barcelona, també ha actuat a estadis com l'Arena de Madrid o el Museu Reina Sofía amb grups moderns i ha aparegut en programes de televisió.

Em vols conèixer més a fons?

 

Nascuda a La Garriga, inicia els seus estudis musicals a l’Escola Municipal de Música de La Garriga tant amb el violoncel com amb el piano, segueix al Conservatori de Granollers i finalitza els seus estudis superiors a l’Escola Superior de Música de Catalunya (interpretació del violoncel) on també estudia el piano. Posteriorment, inicia els estudis de trompeta moderna, cant modern, baix elèctric i producció musical.

 

Ha actuat diverses vegades amb orquestra a l’Auditori de Barcelona, a l’Auditori de Girona, al Teatre Nacional de Catalunya i al Palau de la Música interpretant grans òperes, simfonies.

En l’àmbit pedagògic, és professora de violoncel, piano, harmonia i llenguatge musical.

En l’àmbit de la música moderna, ha enregistrat CD de diferents músics. Ha fet gires per Espanya amb cantants i grups de música i ha participat en gravacions per diferents temes dels discs de la Marató de TV3bandes sonores de pel·lícules estrenades al cinema: "A Casa" (2020, Amazon Prime), “El Pacto” (2018, Sony Pictures) i “Santa Clara” (2019, Abubuya Producciones). Ha aparegut com a músic al programa televisiu Operación Triunfo amb el violoncel.

Al llarg de la seva carrera musical, ha format i forma part de diversos projectes musicals moderns. En destaca: Barcelona Rock Strings Quintet, amb qui està fent actuacions arreu del país i el musical Bruna amb qui actualment està fent una gira nacionalment.


En el seu vessant de
compositora, a part de compondre i produir bandes sonores per curtmetratges i visuals de tota mena, també té temes propis com "Fuck Likes", single publicat a finals del maig 2021. D'aquesta manera, anuncia
un estil nou que es presenta amb un salt de nivell molt alt.