top of page

Núria Conangla

001_4665_edited_edited_edited.jpg

La Núria Conangla és un músic polifacètic que es mou per molts estils i projectes variats. Violoncel·lista en essència, compon bandes sonores i música per audiovisuals, interpreta diversos instruments, produeixha gravat per bandes sonores de pel·lícules i CD de cantants i grups reconeguts.

Interpretant des d'òperes al Palau de la Música, simfonies a l'Auditori de Barcelona, també ha actuat a estadis com l'Arena de Madrid o el Museu Reina Sofía amb grups moderns i ha aparegut en programes de televisió com Operación Triunfo o Tu Cara Me Suena. Actualment, en actiu en format cellista en solitari, amb el Duo Pere Nolasc & Núria Conangla i amb l'agrupació Barcelona Rock Strings com a violoncel·lista.

Em vols conèixer més a fons?

 

Nascuda a La Garriga, inicia els seus estudis musicals a l’Escola Municipal de Música de La Garriga tant amb el violoncel com amb el piano, segueix al Conservatori de Granollers i finalitza els seus estudis superiors a l’Escola Superior de Música de Catalunya (interpretació del violoncel) on també estudia el piano. Posteriorment, inicia els estudis de trompeta moderna, cant modern, baix elèctric i producció musical. Ha estudiat violoncel modern al Taller de Músics.

 

Ha actuat diverses vegades amb orquestra a l’Auditori de Barcelona, a l’Auditori de Girona, al Teatre Nacional de Catalunya i al Palau de la Música interpretant grans òperes, simfonies.

En l’àmbit pedagògic, és professora de violoncel, piano, harmonia i llenguatge musical.

En l’àmbit de la música moderna, ha enregistrat CD de diferents músics. Ha fet gires per Espanya amb cantants i grups de música i ha participat en gravacions per diferents temes dels discs de la Marató de TV3bandes sonores de pel·lícules estrenades al cinema: "A Casa" (2020, Amazon Prime), “El Pacto” (2018, Sony Pictures) i “Santa Clara” (2019, Abubuya Producciones). Ha aparegut com a músic al programa televisiu "Operación Triunfo" i "Tu Cara Me Suena" amb el violoncel i altres instruments.

Al llarg de la seva carrera musical, ha format i forma part de diversos projectes musicals moderns. Actualment, en destaca la formació Barcelona Rock Strings, amb qui està fent actuacions arreu del país i el seu duet amb Pere Nolasc (violí i violoncel).


En el seu vessant de
compositora i productora, ha fet bandes sonores per a molts tipus d'audiovisuals i anuncis.

bottom of page