Núria Conangla

20210206-Nuria-Conangla-0288-6000x4000.J

La Núria Conangla és un músic polifacètic que es mou per molts estils i projectes variats. Compon temes propis i bandes sonores, interpreta diversos instruments, produeixha gravat per bandes sonores de pel·lícules i CD de cantants i grups reconeguts.

Interpretant des d'òperes al Palau de la Música, simfonies a l'Auditori de Barcelona, també ha actuat a estadis com l'Arena de Madrid o el Museu Reina Sofía amb grups moderns i ha aparegut en programes de televisió.

Em vols conèixer més a fons?

 

Nascuda a La Garriga, inicia els seus estudis musicals a l’Escola Municipal de Música de La Garriga tant amb el violoncel com amb el piano, segueix al Conservatori de Granollers i finalitza els seus estudis superiors a l’Escola Superior de Música de Catalunya (interpretació del violoncel) on també estudia el piano. Posteriorment, inicia els estudis de trompeta moderna, cant modern, baix elèctric i producció musical.

 

Ha actuat diverses vegades amb orquestra a l’Auditori de Barcelona, a l’Auditori de Girona, al Teatre Nacional de Catalunya i al Palau de la Música interpretant grans òperes, simfonies.

En l’àmbit pedagògic, és professora de violoncel, piano, harmonia i llenguatge musical.

En l’àmbit de la música moderna, ha enregistrat CD de diferents músics. Ha fet gires per Espanya amb cantants i grups de música i ha participat en gravacions per diferents temes dels discs de la Marató de TV3bandes sonores de pel·lícules estrenades al cinema: "A Casa" (2020, Amazon Prime), “El Pacto” (2018, Sony Pictures) i “Santa Clara” (2019, Abubuya Producciones). Ha aparegut com a músic al programa televisiu Operación Triunfo amb el violoncel.

Al llarg de la seva carrera musical, ha format i forma part de diversos projectes musicals moderns. En destaca: Barcelona Rock Strings Quintet, amb qui està fent actuacions arreu del país i el musical Bruna amb qui actualment està fent una gira nacionalment.


En el seu vessant de
compositora, a part de compondre i produir bandes sonores per curtmetratges i visuals de tota mena, també té temes propis. Aviat anunciarà la data de llançament del seu nou single produït per
Rispect Records. Un estil nou que es presenta amb un salt de nivell molt alt.