Projectes

Núria Conangla - Projecte en solitari

Temes Propis

Som Complicats és el primer CD de la Núria Conangla amb el qual es vol reflectir la complexitat psicològica de les persones, ser feliç, somriure, encomanar l'alegria a tots aquells que t'importen i fer les coses amb passió són els reclams d'aquest EP que conté 4 temes propis i 2 versions.

La Núria segueix component temes en solitari. Alguns dels temes que ha publicat posteriorment al seu primer CD, són Com t'enyoro dedicat al seu avi cellista Ramon Conangla i Confinada (cançó nascuda durant el confinament degut a la COVID-19). 

Covers amb Cello

En l'àmbit de les versions, també es mou molt en el sector de les covers amb cello elèctric o acústic, utilitzant bases musicals i podent fer una gran verietat d'estils:

  • Música Moderna

  • Música Ambient

  • Música Disco

  • Música Pel·lícules

  • Música Clàssica

Un repertori adaptable perfectament a cada ocasió!

Music Has No Limits

Espectacle musical 

Music Has No Limits és la companyia d'entreteniment on es creen espectacles que trenquen amb les convencions, dissenyats per emocionar el públic.

Sempre Amunt

Grup de rumba, autor i pop

 

La música és l’eina de transmissió de sentiments, sensacions i reflexions. Sempre Amunt neix amb l’objectiu de fer gaudir al públic a través de la seva música festiva i a la vegada íntima, així com de transmetre missatges que no deixin indiferents.

La nostàlgia que sent una persona a l’arribar a un altre planeta després d’haver deixat l’actual per haver-lo destrossat, la vivència d’una nit íntima típica a un parc públic, el 3r món pensat des del 4t món, o l’amor o el desamor des d’un punt de vista més racional que irracional poden ser temes que tracten les nostres lletres.

La nostra música, interpretada per violoncel, saxo, flauta travessera, piano, guitarra espanyola i bateria, transmet complementàriament el que la lletra, cantada a diferents veus vol explicar. D'estil pop, rumba i música d'autor, la nostra proposta s’adapta tant en un entorn més íntim de terrassa de bar com en un entorn més festiu de concert.

CARLES SANS

// guitarra i veu

ENRIC CULLELL

// bateria i veu

CRISTINA GELOTTI

// teclat i veu

PAU VOCES

// flauta trav. i veu

NÚRIA CONANGLA

// violoncel i veu

NAÜM FUSTÉ

// saxo

Maler Conangla

Produccions i performances musicals

Gèneres: EDM, jazz, clàssica, disco i pop 

(Saxo alto i tenor, trompeta, cello i piano)

The MC Performances

 

The Oh! lala show

Ambient primera copa, còctel

Atrezzo: Cool Villains

Format: DUO saxo-cello/trompeta

Setlist: bàsic cool, chill, pop i slow disco

Setlist: a mida del DJ, club, espai

 

The HI-NRG show

Pista de ball

Atrezzo: Disco

Format: DUO/TRIO saxo-cello/trompeta

Setlist: dance, house, disco, EDM

Setlist: a mida del DJ, club, espai

 

The JAZZ show

Ambient primera copa, còctel, braseria i hall

Atrezzo: Urban Jazz

Format: DUO/TRIO/QUARTET saxo/cello/trompeta/piano/contrabaix

Setlist: standars internacionals 

Setlist: a mida del DJ, club, espai

Fotògrafa: Sunlights Agency

Duet Violet

Duet de Violí i Cello (Núria Conangla i Joan Mestre)

 

Música clàssica i moderna, per ambientar un sopar, fer un concert de caràcter tranquil o més animada… però tota ella amb un element en comú: la gran càrrega emocional que aconseguirà transmetre al públic!  Música que et transportarà al més enllà a través de la calidesa del violoncel i la brillantor del violí! 

Es presenta una proposta molt versàtil i fàcilment adaptable a cada ocasió! Repertori a mida del que volgueu!

Bruna

Musical (de Mateu Peramiquel i Mar Puig)

 

Ambientada als anys 90, la Bruna, una nena de 11 anys ha de fer un treball d'escola sobre seva àvia. Realitzar el treball no és una tasca fàcil per la Bruna ja que la seva àvia, amb cert grau de demència, no la pot ajudar massa. Mentrestant la seva mare, molt enfeinada i sola en la família, ha de gestionar la vida de la Bruna, la seva mare i l'empresa on treballa. L'Èric, l'amic de la Bruna, sembla tenir una vida plena amb la seva família i això fa estar neguitosa a la Bruna i voler viure també una vida plena amb la seva mare.

En el passat veiem la Quima, l'àvia de la Bruna de petita i com aquesta té tans amics que juguen a jocs molt diferents als actuals. La Pitu, la millor amiga de la Quima, tan diferents socialment però tan iguals sentimentalment, serà la part principal de la investigació de la Bruna per enllestir el treball.

Buscando a Nobody

Música i Emoció

La combinació de les arts és el que millor defineix a Albertus. Músic, compositor, amant de l’art visual i apassionat de la dansa i la literatura. Buscando a Nobody és un intent de fusionar aquestes arts i fer vibrar al públic omplint-lo d’emocions.

Piano, violoncel, violí, sintetizador, veus, una ballarina, projeccions i molt més són el que podreu trobar en aquest espectacle.

Game of Loops

Duet pop-electrònic 

 

Game of Loops, és una formació musical catalana que ha nascut a partir de la interacció de dos Treballs Finals de Grau de l'Escola Superior de Música de Catalunya (Game of Loops, de Núria Conangla presentat enguany i CelloHero, d'Àlex Rodríguez presentat l'any 2012). Amb la idea de trencar esquemes a l'hora d'interpretar música amb instruments d'arrel clàssica, com és en aquest cas el violoncel, la proposta de Game of Loops presenta un recull de temes propis i versions interpretats per dos únics músics que elaboren loops musicals enregistrats en directe amb un complex sistema de gravació automatitzat.

Violoncels acústics i elèctrics fusionats amb veus, piano, sintetitzadors i electrònica avançada, donen color a un projecte que combina tecnologia i música. Proposen una posada en escena moderna i adaptada a les tendències artístiques actuals, pensada perquè en gaudeixin tots els públics.

TorriCello

Duet acústic (violoncel i acordió/piano, veu)

 

TorriCello és un duet musical acústic inspirat en les idees de OneManBand i Busking. Interpreta un repertori que barreja temes tradicionals amb versions de cançons més modernes. L'objectiu d'aquest projecte és donar a conèixer arreu d'Europa versions creatives de música molt coneguda adaptada a una formació musical poc comuna i original com és cello, acordió i percussió.

 

La singularitat d'aquest projecte de música de carrer és la multi-instrumentació, on els dos músics a part de tocar el seu instrument s’ajuden a través d’elements de percussió. Amb el format a nivell nacional s’inclouen d’altres instruments interpretats pels mateixos músics.

Líria

Duet acústic (veus, violoncel i guitarra)

 

Fills de terres vallesanes, presenten un repertori que combina pop, folk i rock, tant en versions com amb temes propis. Les seves actuacions creen una atmosfera propera, simpàtica i tendre, ideal per a delectar-se escoltant, però també com a música ambient; variada i versàtil i és ideal per a qualsevol tipus de públic.

La formació està composta per l’Enric Cosp, amb la guitarra i la veu, i la Núria Conangla amb el violoncel, veu i pedals de loops. Amb aquesta combinació d’instruments, tecnologia i els seus arranjaments propis, aconsegueixen un format acústic amb una textura molt adaptable a diferents estils i formats.

Encored

Trio femení (veus, violoncel i piano)

 

Encored, provè del significat de “demanar la repetició d’alguna cosa”, normalment vinculat al món de la música en directe o en concert.  Aquesta idea és la que gira entorn del nom del formació, que des d’una sonoritat i perspectiva diferent, pretén tornar a tocar, cantar i versionar temes que ja formen part de la nostra memòria col·lectiva, com són, les bandes sonores cinematogràfiques. 

 

La formació neix com a nova formació des de les ganes i la il·lusió de crear un grup on la melodia i l’harmonia juguin a parts iguals. És així on la veu, el piano i el cello agafen el mateix protagonisme en els rols que duen a terme en cada interpretació dels temes. Una sonoritat íntima, sense pretencions, sincera i propera, caracteritzen a la formació, tot donant un nou color sonor a diversos temes de pel·lícula.

Copyright © Núria Conangla 2020

  • Spotify - Círculo Negro
  • Instagram - Negro Círculo
  • YouTube - Círculo Negro
  • LinkedIn - Círculo Negro
  • Facebook - Círculo Negro