Projectes

Núria Conangla - Cantant

La Núria va començar a compondre i a fer temes des de ben petita. Des del 2021, amb la seva publicació del "Fuck Likes", va iniciar una nova etapa, la qual l'ha seguit el seu segon single "ImPossible".

Aquest 2022 serà un any de moltes estrenes musicals!

001_1792.jpg

Núria Conangla - Cellista

En l'àmbit de les versions, també es mou molt en el sector de les covers amb cello elèctric o acústic, utilitzant bases musicals, loops... i podent fer una gran verietat d'estils com música moderna, clàssica, chill-out, de pel·lícules, disco...

Un repertori adaptable perfectament a cada ocasió!

Barcelona Rock Strings

Barcelona Rock Strings.JPG

ViolinsPere Nolasc i Mireia Puigmal

Viola: Aurora Matías

Cello: Núria Conangla

Contrabaix: Camil Piqué

Arranjaments: Jordi Font

​Tècnic de so: Enric Verdaguer

Bruna

Musical (de Mateu Peramiquel i Mar Puig)

 

Ambientada als anys 90, la Bruna, una nena de 11 anys ha de fer un treball d'escola sobre seva àvia. Realitzar el treball no és una tasca fàcil per la Bruna ja que la seva àvia, amb cert grau de demència, no la pot ajudar massa. Mentrestant la seva mare, molt enfeinada i sola en la família, ha de gestionar la vida de la Bruna, la seva mare i l'empresa on treballa. L'Èric, l'amic de la Bruna, sembla tenir una vida plena amb la seva família i això fa estar neguitosa a la Bruna i voler viure també una vida plena amb la seva mare.

En el passat veiem la Quima, l'àvia de la Bruna de petita i com aquesta té tans amics que juguen a jocs molt diferents als actuals. La Pitu, la millor amiga de la Quima, tan diferents socialment però tan iguals sentimentalment, serà la part principal de la investigació de la Bruna per enllestir el treball.

Poster bruna1_CMYK_sense dates.jpg
Nuria Conangla Bruna musical 4.jpeg
Nuria Conangla Bruna musical 5.jpeg
Nuria Conangla Bruna musical 1.jpeg
Nuria Conangla Bruna musical 3.jpeg
Nuria Conangla Bruna musical 6.jpeg
Nuria Conangla Bruna musical 2.jpeg

Duet Violet

Duet de Violí i Cello (Núria Conangla i Joan Mestre)

 

Música clàssica i moderna, per ambientar un sopar, fer un concert de caràcter tranquil o més animada… però tota ella amb un element en comú: la gran càrrega emocional que aconseguirà transmetre al públic!  Música que et transportarà al més enllà a través de la calidesa del violoncel i la brillantor del violí! 

Es presenta una proposta molt versàtil i fàcilment adaptable a cada ocasió! Repertori a mida del que vulgueu!

Music Has No Limits

Espectacle musical 

Music Has No Limits és la companyia d'entreteniment on es creen espectacles que trenquen amb les convencions, dissenyats per emocionar el públic.

musichasnolimits_feature_edited.jpg
Captura de Pantalla 2020-05-18 a les 16.