27 de novembre, nou CD al costat de Joan Garrido!

Em fa molta il·lusió anunciar-vos que el proper divendres 27 de novembre s'estrenarà un CD de les nadales d'èxit de la història de la música on he tingut el plaer de gravar cellos!


El CD, amb el nom de "Joan Garrido & The Global Band. Christmas Songs 4 The New Times" està protagonitzat pel cantant Joan Garrido de 24 anys de Mallorca.


El disc tindrà 12 temes i el presentarem en un concert el 19 de desembre a l’Auditori de Girona. A més, en aquest projecte col·laborarà l’actor català Ivan Labanda!! A part de sortir el CD "clàssic", també hi haurà vinil.


Pels qui no coneixeu al Joan Garrido, ell està considerat com una de les veus amb més projecció del panorama musical. Per aquest CD, l'artista s’uneix a una banda de deu músics (dins dels quals m'hi trobo jo) dirigits per la batuta del mestre Francesc Cassú per presentar "Christmas Songs 4 New Times". Un muntatge musical elegant i atractiu per a tots els públics que compta amb la col·laboració en el projecte escènic i dramatúrgic d’Ivan Labanda, i que ha estat concebut expressament per representar-se durant aquest Nadal. Ens aproparan els grans clàssics i els millors estàndards internacionals de les cançons nadalenques, com It’s Christmas, All I want for Christmas, Jingle bell rock o Let It Snow, entre molts d’altres. Una oportunitat de viure amb tota la intensitat aquest espectacle per a tots els públics i amb una producció musical renovada i moderna, creada expressament per a aquest muntatge.Intèrprets

Joan Garrido, veu

Francesc Cassú, director i piano

Lluís Subiranas, baix

Ferran Guillamet, bateria

Raül Gallego, trompeta

Xavi Molina, saxo

Isidre Palmada, trombó

Eszter Shütz i Laura Casals, violins

Núria Conangla, violoncel

Marc Mas, teclista


Us recomano que estigueu atents perquè ben aviat venint més novetats en relació a aquest projecte! Ah i, per cert, apunteu-vos la data del 27 de novembre per comprar el CD. Ja veure quin bon rotllo que us transmet! Ballar, cantar, passar bones estones, alegries, festes... l'essència del Nadal pur en un conjunt de cançons molt conegudes i versiones d'una manera molt original i elegant!


PD: Aviso que el violoncel en aquest CD té força protagonisme!


6 views0 comments