top of page

Entrvista a VOTV per l'actuació a l'Asil de La Garriga dins de "Senyores a la fresca"!

Bon cap de setmana!


Ahir va sortir una notícia i entrevista a VOTV sobre l'actuació que vaig fer dins del marc de la Setmana de la Dona (amb la iniciativa de La Filanda "Senyores a la fresca") a l'Asil de La Garriga. Feu click a la imatge per veure-ho!



L’associació La Filanda. Espai de creació, una entitat cultural de La Garriga, va organitzar una jornada de reinvindicació festiva aquest dilluns, 8 de març (que s'ha allargat durant tota la setmana), titulada "Senyores a la fresca". Jo vaig tenir el plaer de participar en un dels actes el dijous passat: un homenatge a la gent gran a l’Asil Hospital, destinada als usuaris del centre.

La idea de les "Senyores a la fresca" sorgeix de la situació de confinament, per donar una mica d’aire al moment que estem vivint. L’any passat, una de les últimes manifestacions que es van poder realitzar sense mascaretes ni distàncies de seguretat van ser les manifestacions i accions realitzades en el Dia Internacional de les Dones.


La Filanda proposa "Senyores a la fresca" perquè ens falta aire i perquè, encara que hagi canviat el nostre ritme de vida, no vol dir que això canviï les nostres idees, i la situació actual ha fet l’escletxa de la desigualtat encara més gran. I això no fa decaure les ganes de poder manifestar qui som, què pensem i què volem: les "Senyores a la fresca" és una proposta des de les arts per poder expresar allò que portem dins perquè l’art és llenguatge i hem decidit de fer-ho en dues grans parts.

En la part en la qual vaig participar jo, es va crear una instal·lació amb globus com a símbol i missatges escrits pels residents des de la seva experiència com a dones per altres dones d’aquest aire que ens falta. Es farà als jardins de l’Asil Hospital de La Garriga i, per motius de seguretat, només hi podran assistir residents, metges, cuidadors i personal de l’espai. A les 15:30h del dijous 11 (a causa del mal temps del dilluns 8 es va haver d'aplaçar l'actuació) hi va haver el concert que vaig realitzar per la gent gran de la residència, on vaig interpretar músiques de pel·lícules i standards de jazz.



* Informació extreta de La Garriga Digital i VOTV

36 views0 comments
bottom of page