top of page

Ahir amb BRS a Sant Fruitós del Bages!

Ahir amb Barcelona Rock Strings vam tocar al Teatre Casal Cultural de Sant Fruitós del Bages. Realment, estem superagraïts per tota la gent que va venir, ja que estava tot el teatre ple! Un públic molt entregat i amb el qual vam gaudir moltíssim. Vam tocar grans hits de la història del rock adaptats, amb els arranjaments del Jordi Font, per a quintet de corda.


Ja a nivell personal, em sento molt afortunada de formar part d'aquest projecte amb els companys que el formen; grans músics i bones persones. Es tracta d'un projecte musical personal amb el qual aquest any tenim grans fites i amb qui farem actuacions molt motivadores.


Si ens voleu seguir la pista, "feu-nos un follow" a instagram.com/barcelonarockstrings i no en perdreu detall.


Ara la propera actuació és al Teatre de Barberà del Vallès el pròxim dissabte 22 d'abril a les 20h col·laborant amb l'Escola Municipal de Música de Barberà. Un concert en el qual en algunes cançons tocarem amb les orquestres de l'escola municipal. No sabeu quines ganes que en tenim! Aquí trobareu tots els detalls de l'actuació i, si voleu entrades, afanyeu-vos que no en queden gaires!



17 views0 comments
bottom of page