top of page

Ahir vaig tocar a la Fira de Nadal de Camprodon!

Ahir a la tarda faig estar tocant a la Fira de Nadal de Camprodon i va ser una meravella!


Realment, una de les coses que m'agrada de la meva feina (o, jo crec que en podria dir vida), és el fet d'haver de moure'm tant, conèixer gent i descobrir territoris nous. Prop de Camprodon hi havia tocat, però mai havia estat al poble en si. Així doncs, poder tenir aquesta ocasió per tocar allà i, a més, en l'Espai U d'octubre, que era preciós, davant del pont il·luminat, amb el riu al costat i la fira de Nadal a davant, va ser màgic!


Em vaig sorprendre de la quantitat de gent que hi havia! Vam passar una estona molt agradable i tenir l'oportunitat de tocar davant d'un públic tan entregat i interessat és el millor que es pot demanar.


Us deixo unes fotos de quan vaig estar tocant. Vull agrair a tota la gent que va aturar-se una estona a escoltar-me, perquè va ser-ne molta. Vaig gaudir moltíssim! També donar les gràcies en especial a @edrfestes per confiar en mi una vegada més i tractar-me tan bé!


És molt bonic quan, en acabar de tocar, se t'acosta gent per felicitar-te o a posteriori t'escriuen dient-te que els hi has agradat molt; això no té preu! De veritat que m'emociona molt.


Que tingueu un bon cap de setmana i ens veiem pels escenaris! ♥️


➡️ Recordeu que aquí trobareu totes les meves properes actuacions!

32 views0 comments
bottom of page