top of page

"Això no és una cançó" a TV3 a partir del 14 de setembre!

Mare meva, com ha costat aguantar tant temps sense dir res d’això!! Per fi ha arribat!

Després d’haver-se anunciat la nova programació de la temporada de #TV3 i #3Cat, ja podem dir que a partir del dijous 14 de setembre podreu veure aquest nou programa musical amb el títol de "Això no és una cançó" del @ramon_gener en el qual he tingut el plaer de participar juntament amb una colla de companys músics!

Realment, ha estat una experiència fantàstica. El que trobareu en aquest programa, tal com es diu a la notícia de TV3:

“Durant sis episodis, "Això no és una cançó" descobrirà tot el que signifiquen temes musicals que han marcat pares i fills. Amb títols icònics que han tingut un gran impacte en la societat, que són molt més que una cançó: himnes, vivències, emocions i records.

Ramon Gener tocant el piano a 'Això no és una cançó'

Ramon Gener tocant el piano a "Això no és una cançó"

"Viva la vida", de Coldplay; "Dancing Queen", d'ABBA; "My Way", de Frank Sinatra; "Bohemian Rhapsody", de Queen; "The Edge of Glory", de Lady Gaga, i "Respect", d'Aretha Franklin. Aquestes grans cançons són els sis himnes musicals que protagonitzaran aquest nou format d'entreteniment familiar que arriba aquesta tardor a TV3, presentat per Ramon Gener.”


La veritat és que penso que serà un programa que no deixarà indiferent a la gent; es parlarà de música, d'emocions i podreu descobrir històries personals d'alguns de nosaltres. Serà molt bonic!

43 views0 comments
bottom of page