top of page

Avui: "Christmas Songs 4 New Times", estrena nou CD!

Avui, divendres 27 de novembre, s'ha publicat el CD que vaig tenir el plaer de gravar juntament amb molts grans músics. Us explicaré una mica en "què" consisteix aquest CD:

"Considerat com una de les veus amb més projecció del panorama musical, l’artista Joan Garrido s’uneix a una banda de deu músics dirigits per la batuta del mestre Francesc Cassú per presentar Christmas songs 4 New Times. Un muntatge musical elegant i atractiu per a tots els públics que compta amb la col·laboració en el projecte escènic i dramatúrgic d’Ivan Labanda, i que ha estat concebut expressament per representar-se durant aquest Nadal. Ens aproparan els grans clàssics i els millors estàndards internacionals de les cançons nadalenques, com It’s Christmas, All I want for Christmas, Jingle bell rock o Let It Snow, entre molts d’altres. Una oportunitat de viure amb tota la intensitat aquest espectacle per a tots els públics i amb una producció musical renovada i moderna, creada expressament per a aquest muntatge."

Aquí el podreu escoltar!

També el podeu comprar al Fnac!

⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀

Gravar els violoncels d'aquest projecte ha estat molt bonic! He conegut músics que no coneixia i he après molt! Ja veureu que el violoncel té molts moments de protagonisme. Desitjo que el gaudiu molt i que em digueu què en penseu, quins temes us agraden més... qualsevol cosa!


I si el confinament us ho permet, us recomano que vingueu al concert-espectacle que farem el dissabte dia 19 de desembre a Girona!

🗓️ 19/12: Concert.Espectacle a l'Auditori de Girona. Podeu comprar entrades!!🎄

⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀

INTÈRPRETS

🎤 Joan Garrido, veu @joan.garrido

🎹 Francesc Cassú, director i piano

🎸 Lluís Subiranas, baix @subionbass

🥁 Ferran Guillamet, bateria

🎺 Raül Gallego, trompeta @rauletgr

🎷 Xavi Molina, saxo

🎺 Isidre Palmada, trombó

🎻 Eszter Shütz i Laura Casals, violins @eszterschutz i @lauracasalsv

🎻 Núria Conangla, violoncel @nconangla

🎹 Marc Mas, teclista

🎧 Gravat a: @estudis441

💽 @musica_global



Bon cap de setmana! El Nadal el tenim a tocar!

21 views0 comments
bottom of page