Bach a Penelles!

No tinc paraules per descriure el que vaig viure diumenge passat. Estic molt agraïda per haver pogut fer aquest concert a l’església Sant Joan Baptista de Penelles en el qual he interpretat dues suites de Bach. Moltes emocions i sorpreses.


A continuació, us deixo algunes fotografies:


En primer lloc, moltes gràcies al Ricard Lorenzo per la feinada que ha fet i tota l’organització que va gestionar per aquesta actuació.


A part de poder tocar en un lloc tan bonic, obres d’un compositor tan emblemàtic com Bach, l'altre dia vaig tenir diverses sorpreses molt i molt maques. Primer de tot, la del Diego Marín, amb qui hi va parlar el Ricard perquè, de manera sorpresa, em vingués a fer fotos!! El Diego és una persona molt important per mi, un bon amic, bon músic i bon fotògraf!


Per altra banda, també vaig rebre un detall molt especial. Un dibuix en una paleta de pintor fet pel Llukutter d’una magnífica fotografia del Diego! Quins artistes!! Em sento molt agraïda de tenir gent al voltant que m’anima i recolza en tot el que faig; per mi això és or!


També voldria donar les gràcies a l’Ajuntament de Penelles, a "Visit Penelles" i a Ràdio Balaguer per tota l’ajuda!! Finalment, voldria reiterar el meu súper agraïment pel Ricard!!


Gràcies a tots els qui em vau envoltar el diumenge passar, va ser molt especial!

Fotos de la publicació: Diego Marín

(Aviat publicaré fotos que m’ha fet el Diego amb la càmera, però no me’n podia estar de publicar aquestes que ha fet amb el mòbil perquè el lloc és excepcional!)

31 views3 comments