Bandes sonores al Monestir de Sant Pere de Rodes!

Aquest cap de setmana estic tenint la sort de participar al 21è Festival de Música de Sant Pere de Rodes. Tant ahir, dissabte 14, com avui diumenge 15, es fa el concert de bandes sonores amb l'Orquestra de Solistes de Catalunya dirigida per Daniel Mestre i amb els solistes al piano Carles i Sofia.


El concert, titulat “AND THE WINNER IS… 2021“, fa un recorregut per les bandes sonores més clàssiques de la història del cinema i n'incorpora altres de més noves. Unes melodies presentades per a piano a quatre mans i orquestra de corda.


Ambdós concerts es realitzen al monestir de Sant Pere de Rodes, un espai excepcional i ideal per a un concert d'aquesta instrumentació. Situat al mig de la muntanya i envoltat de natura, poder tocar i escoltar música aquí a dins és una sensació totalment màgica!Pels qui no coneixeu l'orquestra que participa en aquest concert, us ho explico una mica a continuació:


ORQUESTRA SOLISTES DE CATALUNYA

L’Orquestra “Solistes de Catalunya” és una orquestra de nova creació, fundada i liderada pel duet pianístic català, de reconegut prestigi internacional, “Carles & Sofia piano duo”.

Fundada l’any 2019, està integrada per músics virtuosos i concebuda per poder-ne aprofitar les seves qualitats individuals, al mateix temps que oferir interpretacions d’alt nivell d’exigència orquestral.

Fidels a la seva manera de ser en termes professionals, perseguint l’excel·lència, la professionalitat i l’alt nivell interpretatiu, Carles & Sofia creen l’orquestra amb l’objectiu de donar veu a joves virtuosos instrumentistes i amb el desig que acabi convertint-se en un referent del nostre país.

El debut oficial de l’orquestra va tenir lloc al Festival de Música de Sant Pere de Rodes.Si ens voleu venir a veure, queden poquíssimes entrades pel 2n concert d'aquest vespre! Visca la cultura segura!

37 views1 comment