top of page

Cançó de Corpus de La Garriga!

Aquest any toca viure #UnCorpusDiferentLG! I és que el Corpus és una festivitat molt important per La Garriga, el poble on visc i he viscut tota la meva vida. Degut a les cirmustàncies del Covid-19, s'ha hagut de replantejar una mica com es celebraria.


Així doncs, des d'alguns garriguencs va sortir la magnífica idea de fer una cançó conjunta amb gent del poble. La varitat és que van tenir una idea genial que, pel que sé, no havia de ser, ni de bon tros tan BRUTAL com ha acabat sent...


I és que, finalment, avui s'ha estrenat el tema CANÇÓ DE CORPUS composta pel Joan Garriga (de la Troba Kung-Fú pels qui no el coneixeu) i on hi participen vora 120 músics de La Garriga!!


Podeu veure el vídeoclip aquí: https://www.instagram.com/p/CBaephwod2K/


Una cançó preciosa... us recomano que l'escolteu i la gaudiu... les vegades que volgueu!! Emoció a l'escoltar aquesta cançó on hi han participat tants músics del poble! Un tema que unirà gran part de l’escena musical garriguenca a través d’una lletra en relació a la tradició floral del municipi.


Compositor: Joan Garriga

Arranjador: @inakimarquiegui

Producció: @mramonc

Intèrprets: músics de La Garriga

Estudi de so de la Fouriner i de l'Albert Moraleda

Realització i edició de vídeo: @jogiralt

Localitzacions: diversos llocs emblemàtics de La Garriga com la Casa Raspall, Can Nualart, la vil·la romana de Can Terrers o el refugi antiaeri.


56 views0 comments
bottom of page