top of page

Concert d'ABBA al cine de La Garriga!

Diumenge passat vaig estar tocant @abba al @cinealhambra_lagarriga abans del documental que van passar on apareixien entrevistes inèdites i altres imatges. La veritat és que va ser una experiència molt bonica. Vaig gaudir molt i em va fer molt feliç veure el cine pràcticament ple.


Vaig vist moltes cares conegudes (com per exemple una colla de professors que havia tingut durant l'ESO a l'institut de La Garriga que em van venir a veure de sorpresa) i de noves… ♥️


Un públic molt entregat i especial. Gràcies, gràcies i gràcies! Espero que ens puguem veure aviat.


Vull agrair de tot cor al Josep Maria del @cinealhambra_lagarriga per voler comptar amb mi i a la resta de persones que ho han fet possible! Tocar a casa sempre és bonic 🥹


Fotos: @ramonfdis Gràcies com sempre per capturar aquests moments!


20 views0 comments

Recent Posts

See All

Comments


bottom of page