top of page

Després de València, BRUNA musical a Figueres!

Després del passat cap de setmana intens amb el musical de BRUNA a València, aquest proper diumenge toca anar cap el nord: Figueres!


Pels qui no coneixeu el musical, es tracte d'una representació que compta amb una colla de nens i nenes que actuen i canten amb una vitalitat impressionant. Un altre element destacable és la presència de música en directe (cosa que no es troba en gaires musicals professionals del país).

Informació extreta de la web oficial de BRUNA el musical.

BRUNA explica la història d’una família que acabarà descobrint una part del seu passat que tothom desconeixia. Tothom menys la persona que ha guardat el secret durant tot aquest temps.
Ambientada als anys 90, la Bruna, una nena d' 11 anys ha de fer un treball d'escola sobre seva àvia. Realitzar el treball no és una tasca fàcil per la Bruna ja que la seva àvia, amb cert grau de demència, no la pot ajudar massa. Mentrestant la seva mare, molt enfeinada i sola en la família, ha de gestionar la vida de la Bruna, la seva mare i l'empresa on treballa. L'Eric, l'amic de la Bruna, sembla tenir una vida plena amb la seva família i això fa estar neguitosa a la Bruna i voler viure també una vida plena amb la seva mare.
En el passat veiem la Quima, l'àvia de la Bruna de petita i com aquesta té tans amics que juguen a jocs molt diferents als actuals. La Pitu, la millor amiga de la Quima, tan diferents socialment però tan iguals sentimentalment, serà la part principal de la investigació de la Bruna per enllestir el treball. La Bruna acaba descobrint una història de la seva família completament desconeguda per tothom.

Aquest desembre fem la 2a Temporada al Teatre Romea de Barcelona!

5 views0 comments
bottom of page