top of page

El musical "Bruna" a Barcelona!

Un dels projectes dels quals formo part i considero molt especial per mi, és el musical de Bruna, creat per Mateu Peramiquel i Mar Puig.És un musical en el qual canten un grup de nens d'Ullastrell i hi ha música en directe: piano, percussió i violoncel.


La sinopsis del musical seria:

Ambientada als anys 90, la Bruna, una nena de 11 anys ha de fer un treball d'escola sobre seva àvia. Realitzar el treball no és una tasca fàcil per la Bruna ja que la seva àvia, amb cert grau de demència, no la pot ajudar massa. Mentrestant la seva mare, molt enfeinada i sola en la família, ha de gestionar la vida de la Bruna, la seva mare i l'empresa on treballa. L'Eric, l'amic de la Bruna, sembla tenir una vida plena amb la seva família i això fa estar neguitosa a la Bruna i voler viure també una vida plena amb la seva mare.

En el passat veiem la Quima, l'àvia de la Bruna de petita i com aquesta té tans amics que juguen a jocs molt diferents als actuals. La Pitu, la millor amiga de la Quima, tan diferents socialment però tan iguals sentimentalment, serà la part principal de la investigació de la Bruna per enllestir el treball.


Estem molt contents perquè el proper desembre (dies 13, 20 i 27 a les 12h), actuarem al Teatre Romea de Barcelona. Fins a dia d'avui, hem estat representant el musical per diferents sales i teatres de tot Catalunya, anant, fins i tot, a Madrid.


Hi ha un CD del musical que vam gravar i que es pot comprar i està disponible a Spotify.Us recomano molt que l'aneu a veure perquè relata una història molt emotiva i adequada per qualsevol tipus de públic. Una història que no us deixarà indiferent!

10 views0 comments

Recent Posts

See All
bottom of page