top of page

#ElsDirectesDeLaNuria Confinats

Sempre m'ha agradat guardar tots els vídeos i fotos dels meus concerts i això va ser el que vaig decidir fer al començar les meves actuacions musicals a través d'Instagram durant aquest confinament. Ja fossin concerts variats que jo organitzava a nivell particular, el Cant dels Ocells de cada dia a les 20h, participacions en festivals, projectes solidaris, entrevistes... una mica de tot!


Així doncs, vaig anar rebent molt material d'amics i coneguts (reconec que hi havia molta qualitat artística i creativa!!). Un cop acabat el confinament, vaig decidir que havia de muntar alguna cosa amb allò. Per aquest motiu i sumat que m'agrada molt editar vídeos (per si no ho havíeu notat...) vaig fer un vídeo-resum amb una part del material que havia rebut.


Reconec que mentre editava el vídeo em vaig emocionar... va ser molt bonic tot el que vam crear junts! No tinc paraules per agrair tot el que he anat sentint aquests dies. He viscut experiències indescriptibles i he conegut gent fantàstica! Sou genials i tot això ha estat gràcies a vosaltres. Espero que ho gaudiu!


19 views0 comments
bottom of page