top of page

Entrevista a Catalunya Música!

Aquest matí he anat @catalunyamusica al programa de #TotsElsMatinsDelMón! Ha estat un plaer poder formar part dels músics entrevistats en aquest programa. Que bé que m’ho he passat parlant de tots els meus projectes i vida amb l’Ester i el Joan.


També he tocat un fragment de l’obra que em va compondre el meu avi matern Ramon Conangla amb el nom de “Núria”. Es tracta d'un concert que em va compondre el meu avi matern Ramon Conangla amb el meu nom i amb la dedicació de "Per la meva neta Núria". Una obra original per a #violoncel i #piano que jo he arranjat per a quartet de #cellos (3 cellos que acompanyen i una melodia que, en aquest cas és la que interpreto en directe).


Com m’emociona tocar això ♥️🫶🏻 Gràcies, avi Ramon per transmetre'm aquesta passió per la música i el violoncel i gràcies als meus pares per guiar-me tan bé dia rere dia 🥹


Durant l'entrevista, he parlat sobre la meva educació musical, sobre el fet de per què vaig triar el violoncel com a instrument, d'on sorgeix la meva passió per la música, dels meus projectes musicals, de cançons que tenen un significat molt especial per mi, d'objectes que sempre porto "a sobre"... Si em voleu conèixer una mica més, us recomano que l’escolteu! Us deixo el link aquí.


Donar les gràcies a tothom del programa “Tots els matins del món” que ho ha fet possible. He estat molt a gust i he passat una estona molt bonica!



30 views0 comments
bottom of page