top of page

Entrevista a Emun FM!

Dimecres passat dia 18 d'octubre em van entrevistar a Emun FM. Si no vau poder escoltar l'entrevista, us la deixo aquí. Va ser una conversa molt bonica en la qual vaig poder parlar de la meva trajectòria en el camp de la música; els meus orígens i les diferents experiències que he anat tenint.


A més, vaig parlar dels concerts que tinc ben aviat a la Cripta de la Colònia Güell el pròxim divendres 27 d'octubre a les 20h i el concert a Penelles el diumenge 5 de novembre al migdia.


En ambdós concerts interpretaré, entre d'altres, obres del meu besavi Josep Conangla i del meu avi violoncel·lista Ramon Conangla. He arranjat per a violoncel algunes sardes i altres obres seves i per mi és realment un plaer poder tocar això. La música i la meva família Conangla tenen un lligam sentimental molt emotiu per mi. La meva vida sense música no seria la mateixa i estic molt agraïda d'haver crescut en aquest entorn tan màgic.


Recordeu que a la meva agenda trobareu totes les actuacions actualitzades! A quin o quins concerts ens veiem?

20 views2 comments

Recent Posts

See All

2 comentarios


Quines ganes d'escoltar-te en directe

Me gusta
Núria Conangla
Núria Conangla
20 oct 2023
Contestando a

Amb moltes ganes de fer aquests concerts!

Me gusta
bottom of page