Entrevista a la revista del Vallès LA PORTADA!

A la revista de La Portada d'aquest mes de març hi trobareu una entrevista extensa sobre mi. Em centro força en els meus projectes personals musicals, però sobretot en l'estrena del meu single ImPossible. Parlo sobre el procés de composició i producció, de com va ser la gravació del videoclip.


Hi ha preguntes molt interessants que em van fer, en les quals explico les dificultats de moure el meu projecte personal, o com em va venir la passió per la música, o com he arribat a actuar a programes de televisió... O per què em vaig canviar l'ordre dels cognoms (ho sabíeu?), quins són els propers festivals on em podreu veure...


Pels qui no coneixeu la revista, es tracta d'una revista en format digital i en paper del Vallès.


Aquí podeu llegir l'entrevista.

Que tingueu una bona setmana!

27 views2 comments