top of page

Entrevista a VOTV, al programa "A fons"!

La Núria Conangla va heretar la passió per la música del seu avi matern amb qui als estius aprenia a tocar el violoncel. A l'#hangar09 de @VOrientalTv coneixem la trajectòria i els projectes d'una músic molt versàtil.

Ahir em van fer una entrevista per Vallès Oriental TV dins del programa Hangar 09 en la secció "A fons". Una entrevista feta per Gemma Permanyer on ens vam endinsar en la meva vida, la meva carrera musical i alguns dels projectes amb què estic treballant actualment.


També parlo d'un projecte personal on estic immersa ara mateix i que no trigarà massa a sortir a la llum... De moment no us en puc dir res!


Si em voleu coneixer una mica més "a fons", us recomano que la mireu, potser no ho coneixíeu tot de mi o alguna cosa us sorprèn!


Aquí la podeu veure!


11 views0 comments

Recent Posts

See All
bottom of page