top of page

Estiu ple d'actuacions!

Quin estiu! La veritat és que sempre a l'estiu s'acumulen moltes actuacions, però això d'aquest estiu ha estat la bomba! Concerts a duet de violí i violoncel amb el Pere Nolasc (una fusió entre clàssic, jazz i folk), concerts a quartet de corda, actuacions diverses amb el quintet de rock Barcelona Rock Strings i mooooltes actuacions amb el violoncel elèctric fent covers i una mica d'espectacle a diferents escenaris d'arreu de Catalunya.


En el meu cas, penso que en la varietat s'hi troben molts elements interessants i que m'omplen molt. Realment, em sento molt afortunada de poder estar fent tot el que faig, però és cert que tot això no s'aconsegueix sense esforç. Darrere de tot això hi ha molt sacrifici i hores de treball que no es veuen, però que són la clau perquè tot funcioni.


Us haig de confessar que... per aquest setembre tinc algunes notícies bomba (però bomba bomba de veritat) per explicar-vos. Per mi ja us ho explicaria ara, però són coses importants que fins que no s'hagin publicat per canals estrictament oficials, no puc compartir.


Així que, estigueu molt atents i ens veiem ben aviat pels escenaris!

54 views0 comments
bottom of page