Estrena videoclip "ImPossible"!

"ImPossible" ja és una realitat! DISPONIBLE a totes les plataformes!🎶 No m'ho crec!!! Ja fa una setmana... Quina emoció! Agraeixo molt la rebuda que està tenint. Llegir els vostres missatges, escoltar els vostres àudios i, fins i tot, rebre alguna nota de veu tocant instrumentalment tot el tema... M'encanta!!

Gràcies a tots els qui ho heu fet possible i a tota la gent que dedica un moment a gaudir de la cançó!


Us deixo els crèdits per veure tota la gent que ha participat en la producció de la nova cançó:

🎶 Producció musical: @inakimarquiegui

🎙️Gravat i mesclat per @acarreteros a @dept17studio

🎚️ Eleboració i producció de sons: @dani.evt

🎛️ Masteritzat per @chrisgehringer@sterlingsound

💿 Distribució: @musica_global

🎤 Featuring: @suzannamuzic

💽 Portada del single: @yeyo._.marin

🎥 Direcció i producció de videoclip: Miki Tejero i @e.h.d.l.p

🎨 Maquillatge i vestuari: @nannxgmez

💡 Llums: @plateaevents@noeljimenez._

🕺🏾Coreògraf: @edgaar.bd1

💃🏼 Ballarines: @_baao@_nicoolestrada@miriaamcaasas@iraia99@sofi_gascon

👦🏻Actor: @neirak1


La composició i producció d'aquesta cançó va començar a l'estiu arran d'una situació que vaig viure que em va portar a imaginar-me la història de què parla la lletra de la cançó. Realment, em va sortir força de pressa tot. Vam tenir clar juntament amb l'Iñaki, el productor, que aquell era un bon tema per ser el segon single. Vam estar pensant molt quin estil podia tenir la cançó, volíem que fos actual, ballable i sonés modern. De mica en mica, vam anar perfilant la producció musical (passant per moments on ens agradava molt com sonava i per d'altres on no ens acabava de convèncer).


De fet, us explicaré una curiositat, i és que la col·laboració de la Suzanna, inicialment no estava pensada, és a dir, quan vam anar a l'estudi a gravar, jo vaig gravar una altra estrofa que, finalment, vam decidir que no la inclouríem en el tema. I va ser llavors quan vam pensar que era l'espai adient per posar-hi la col·laboració d'algú. D'aquesta manera, vam estar pensant molt qui podia fer-la i quan vaig descobrir la Suzanna, vaig tenir clar que havia de ser ella! Qui sap... potser algun dia desvelo l'estrofa antiga... a mode curiositat hehe


Tots aquests mesos de feina han estat molt intensos però molt emocionants per mi. Fer produccions musicals, anar desenvolupant quelcom artístic que ha sortit de tu i sentir que allò realment és el que t'agrada, hi gaudeixes i t'agrada.... és genial!


Això és només el segon single de què acabarà sent un EP amb més cançons que aniran sortint a la llum de mica en mica, cadascun amb una personalitat diferent.


Us agraeixo molt que em dediqueu un temps a llegir i, sobretot, a escoltar-me! GRÀCIES!


I ja no m'enrotllo més... us deixo també algunes fotografies!I ara... a compartir el vídeo tant com vulgueu!!!!!

55 views0 comments