top of page

Música en viu al Poble Espanyol!



Per fi arriben les actuacions en directe! Ja tenim #elsdirectesdelanuria en viu i directe (mai més ben dit)!


Em fa molta il·lusió poder iniciar la temporada de concerts d'aquest estiu i, més encara, després de passar tants dies tancats a casa. Durant aquest confinament, he anat fent molts concerts en directe a través de les plataformes com Instagram, Facebook... però això és molt diferent; ja tocava poder fer música amb públic de veritat!


El #PobleEspanyol (Barcelona), torna a obrir les seves portes des d'avui dijous 11 de juny amb una proposta cultural molt potent! S'ofereixen activitats diverses per a tots els públics de dijous a diumenge.


Si em vols veure actuar, jo hi seré unes quantes dates aquest juny perquè puguis gaudir d'un bon aperitiu, un dinar o un sopar amb els teus mentre escoltes música! Es faran 2 passes de 40 minuts, un a cadascuna de les 2 places que hi ha.


Agafa l'agenda i apunta't les següents dates! Tinc moltes ganes que ens veiem i passem una bona estona.



Si t'hi fixes, hi ha alguns dies on hi actuaré en format individual (un divendres i dissabtes) amb Cello elèctric i bases musicals, fent música actual i especial per animar-nos una mica i transmetre bon rotllo. Els diumenges, vindré amb un company violinista en format Duet de Violí i Cello, fent músiques de pel·lícules, de grups de rock, pop, clàssics dels anys 90... tot un seguit variat de hits!


És possible que properament anunciï més dates... tranquils que de seguida que estigui confirmat, us ho faré saber. Moltes gràcies pel temps que m'heu dedicat i espero que ens veiem ben aviat!




24 views0 comments
bottom of page