top of page

Notícia a LaGarrigaDigital sobre la banda sonora de FINA FILMS "De tu a tu"!

Doncs resulta que, pels qui no ho sabíeu, La Garriga és un poble ple d'artistes! Músics, ballarins, fotògrafs... de tot! Viure aquí per mi és tot un privilegi i formar part d'aquest col·lectiu, encara més! Estem vivint una situació molt complicada a causa de la pandèmia, però és cert que els artistes ho estem tenint realment molt complicat. Per aquest motiu, és bo veure que tot i tenir-ho complicat, seguim lluitant i intentant fer veure a la gent que la música (en el meu cas) és un bé comú, és quelcom necessari per viure. No hi esteu d'acord?


Em fa molta il·lusió compartir amb vosaltres la notícia que van publicar ahir al diari digital La Garriga Digital sobre la banda sonora que vaig compondre per l'espot "De tu a tu" de la productora catalana "Fina Films".


I la Núria Conangla, a qui vàrem conèixer, en part, gràcies a la seva activa participació al ConfinaFest, també és una d’aquelles artistes que no para: acaba de compondre, gravar i produïr la banda sonora del darrer espot de la productora catalana Fina Films, on s’hi presenten una sèrie de documentals que es penjaran a la plataforma L’Aixeta.


Per si encara no heu vist i escoltat l'espot, us el deixo a continuació!



26 views0 comments
bottom of page