top of page

Nou CD amb la Simfònica de Cobla i Corda de Catalunya!

Doncs avui ha sortit el CD que vam gravar aquest estiu amb la Simfònica de Cobla i Corda de Catalunya, el Miki Núñez, l'Elena Gadel, el Manu Guix i La Pau!


Feu click a la imatge per escoltar-lo!



Aquest CD, amb el nom de "Emociona't amb la SCCC. 25 Anys de Música Global" és el resultat de la unió de la SCCC i la discogràfica Música Global que celebren el 25è aniversari de Música Global, una de les discogràfiques catalanes més emblemàtiques, fundada a Girona el 1995 per Salvi Cufí.


La nova proposta compta amb la participació dels cantants Manu Guix, Elena Gadel, Miki Núnez i Paula Giberga, a més de la Polifònica de Puig-reig, que interpreten les cançons més emblemàtiques que han marcat la trajectòria de la discogràfica i també de la música catalana recent, reversionant cançons de Blaumut, Doctor Prats, Lax’n’Busto, Gossos, Sopa de Cabra o Els Amics de les Arts, entre molts altres.


Amb la col·laboració de la Fundació Metalquímia.


Intèrprets

Amb les veus de Elena Gadel, Manu Guix, Paula Giberga i Miki Núñez Simfònica de Cobla i Corda de Catalunya Polifònica de Puig-reig Francesc Cassú, director



L’enregistrament del CD va començar el juliol passat a l’Auditori de Girona i es va completar durant el setembre a l’estudi 44.1 d’Aiguaviva.



Pels qui no ho coneixeu, la Simfònica de Cobla i Corda de Catalunya, dirigida per Francesc Cassú, és un projecte únic que combina l’experiència i el coneixement dels mestres de La Principal de la Bisbal amb la força i la il·lusió dels joves talents de la Jove Orquestra de les Comarques Gironines. La formació va néixer l’any 2008, impulsada per l’empresa gironina Metalquimia i per la seva pròpia Fundació, com a projecte musical innovador, amb l’objectiu de crear una orquestra simfònica catalana de gran format, que uneixi els instruments de corda i percussió d’una orquestra simfònica convencional i el personalíssim so dels instruments de vent de la cobla.


Em fa molta il·lusió compartir aquest projecte amb tots vosaltres perquè és un projecte molt bonic i, aquest CD en particular, inclou moltes cançons que m'agraden molt. A més, tinc alguns petits "solos" al llarg de tot el CD.


Desitjo que el gaudiu molt i que ens poguem veure en els concerts de presentació els propers 18, 19 i 20 de juny 2020 a l'Auditori de Girona!


52 views3 comments
bottom of page