top of page

Nou single "Fuck likes" dilluns 31 de maig!

La Núria Conangla, música polifacètica nascuda a La Garriga, traurà el dilluns 31 de maig el seu nou single “Fuck likes” que anirà acompanyat d’un videoclip d’estil funky-pop, amb alguna pinzellada clàssica i la col·laboració del MC Rhyminggaijin resident a Tokyo. La producció ha anat a càrrec de Rispect Records, amb Iñaki Marquiegui, Joan Palà, Sisco Romero i Miki Tejero al capdavant. El tema està mesclat a Dept 17 Studio per Àlex Carretero i masteritzat Sterling Sound per Chris Gehringer (Lady Gaga, Rihanna, Dua Lipa).

Per fi surt a la llum! Després d'una temporada intensa de feina amb un equip fantàstic, us puc dir que el dilluns 31 de maig sortirà el meu nou single "Fuck likes" que anirà acompanyat d'un videoclip.


Des d'avui fins al dia 31, us aniré presentant una mica l'equip amb qui he anat treballant i el procés que he seguit. Gent molt i molt potent ha participat d'una manera o altra en aquest tema i estic súper contenta del resultat i el camí que hem seguit fins a obtenir EL single.


"Fuck likes" no és només una cançó, és l'inici d'una nova etapa! Prepareu-vos perquè quan la sentiu... Al·lucinareu!


🕐 Tic-Tac, comença el compte enrere 🕐


22 views2 comments
bottom of page