Nou videoclip de "La gent que estimo" d'Oques Grasses!

Aquí teniu el videoclip del nou cover que he fet! Un tema preciós d'Oques Grasses que es diu #LaGentQueEstimo i on també va participar la Rita Payés.Una cançó que fa uns dies un amic em va dir que li agradava molt i mirant diferents possibilitats de cançons per fer... ho vaig tenir claríssim! És preciosa! Amb una orquestra (integrada per MOLTS CELLOS), una guitarra acústica i un cello solista podia quedar molt bé! Què us ha semblat?


Espero que ho gaudiu molt i que ho COMPARTIU tant com vulgueu!


Sabeu on es va gravar? Quan vaig descobrir el lloc, vaig al·lucinar!! És el Castell d'en Boix, al costat de Taradell. Es tracta d'un castell medieval molt particular. En l'antiguitat tenia la funció de defensar els pobles del voltant de possibles atacs. I no és d'estranyar, ja que està situat en un punt estratègic (800 metres d'altitud) des d'on es veu pràcticament tota la comarca.


Arranjament, intèrpret i edició de vídeo: Núria Conangla

Càmera: Xevi Camprubí


❤️ Aquest cover el vull dedicar a tota la gent que m'estimo (família i amics) i que m'estima, ja sigui gent que conec des de fa molt de temps, o amistats recents que m'encanta tenir a prop. GRÀCIES!


359 views2 comments