top of page

Núria Conangla a L'AIXETA, plataforma de micromecenatge! Des de 3€!

Coneixeu l'Aixeta? És una plataforma de micromecenatge continu on es connecten creadors amb el seu públic. Els creadors obren una pàgina a l'Aixeta per compartir els seus continguts -contes, poemes, cançons, guions... (en el meu cas, música)- i els posa a l'abast dels seus seguidors que s'hi hagin subscrit. Les subscripcions són molt accessibles (des de 3) però com a conjunt, poden servir com a finançament estable que permet al creador concentrar la seva energia en la seva obra artística i per tant augmentar-la a benefici de tots els subscriptors, i de fet tota la societat. A més a més de diners, els subscriptors també poden oferir comentaris i suggeriments.



Trobo que és una plataforma amb una idea de base genial! Fomentar la creació i donar-li suport és quelcom necessari per la nostra societat i, més ara, que els artistes (entre molts d'altres sectors) estem passant una situació com complicada.


Així doncs, en el meu cas he creat 3 nivells de micromecenatge:

- Nivell bàsic: 3€/mes

- Nivell mitjà: 10€/mes

- Nivell avançat: 20€/mes


Per a cadascun d'ells, prepararé algunes recompenses per agrair que la gent em vol donar suport, em recolza i creu en el meu projecte. Veure com hi ha gent que té ganes d'ajudar en la carrera professional i, sovint, vital d'algú és un gest que m'omple de vida.


Moltes gràcies per seguir-me, dedicar-me una mica de temps de la vostra vida i desitjo que acabeu de passar una bona setmana!

15 views0 comments
bottom of page