Portada del nou single "ImPossible" i compte enrere!

Aquí teniu la portada del single "ImPossible", del qual ja podeu fer pre-save aquí! Recordeu que estreno el tema el. diumenge 23 de gener 2022. A les 21h publicaré el videoclip i a les 00h ja estarà disponible a Spotify, Itunes...Doncs aquesta és la portada del single!! Amb les fotos i disseny de l'insuperable @yeyo._.marin que sempre s'anima a participar en tot el que faig! Gràcies també per la participació en la sessió de fotos a @sevenink7 @angie_littlekaos @photomariann!


"ImPossible" és una una cançó d'un estil diferent al meu single "Fuck Likes" però amb sonoritats molt actuals i una temàtica... una mica complicada! Potser ara que teniu la portada us podeu imaginar una mica per on tira?


🎶 Produït per Iñaki Marquiegui

🎙️Gravat i mesclat per @acarreteros a @dept17studio

🎛️ Masteritzat per @chrisgehringer@sterlingsound

🎥 Direcció i producció de videoclip: Miki Tejero i @e.h.d.l.p

💿 Discogràfica @musica_global


I és que en aquesta cançó he tingut el plaer de comptar amb una super col·laboració de la crack @suzannamuzic, que quan la vaig escoltar per primera vegada... vaig FLIPAR!!! A més, pel videoclip he tingut la sort de tenir unes ballarines fantàstiques (@__baao@_nicoolestrada_@miriaamcaasas@_iraia99_@sofi_gascon) amb qui hem ballat les coreografies @edgaar.bd1... ja veure ja! Donar la gràcies a l'@aida.c.h per les seves idees i moviments per les escenes de noi-noia. I, per últim, agrair al @neirak1 per apuntar-se tan ràpid a fer de noi pel videoclip sense saber què li esperava... Gràcies ❤️


📝 Ja teniu apuntada la data?


🔥 Comença el compte enrere... i us aniré donant més informació a mesura que passin els dies! Estigueu ben atents!


Tinc ganes de llegir de què us imagineu que pot anar la cançó!

30 views1 comment