Rodatge del nou videoclip!

Aviat, nou single amb videoclip!! ⌚... Tic-TacDissabte passat vam tenir un dia molt intens però molt emocionant. Em sento molt agraïda de poder comptar amb tanta gent tan entregada i motivada! Moltes gràcies a tots els qui heu participat en el rodatge i en tot el procés previ de producció de la cançó!!


Cada vegada està més a prop això! Després del meu single #FuckLikes amb què vaig iniciar una nova etapa pel que fa al meu projecte personal, he seguit preparant moltes coses... Tinc la sort de comptar amb molta gent que m'ajuda i anima cada dia!


Portem temps treballant en un nou tema on hi ha col·laborat moltíssima gent, alguns dels quals ja van participar en el "Fuck Likes" (com l'Iñaki Marquiegui, l'Àlex Carretero, el Chris Gehringer, el Miki Tejero, el Joan Edo, l'Anna Gómez, el Diego Marín) i molts d'altres de nous (us asseguro que són uns súper bons fitxatges...).


Algunes de les persones que han col·laborat en el rodatge del videoclip són: la Baoxi, la Nicole, la Míriam, la Iraia i la Sofí, unes ballarines fantàstiques amb qui hem ballat les súper coreografies que ens va muntar l'Edgar (@edgaar.bd1), qui s'ha entregat al 100% al projecte! També he comptat amb l'Albert (@neirak1) fent d'actor de "noi" amb qui hem tingut l'ajuda de l'Aida (@aida.c.h) de l'escola de dansa "Pas a Pas" de Pineda, pels passos i coreografies.


Teniu ganes de saber més coses sobre el vídeoclip?? Tocarà esperar una mica... però mentrestant us revelo un secret: aquest dijous dia 16, a l'Acte de la Gala de Guardons de Turisme de Calonge i Sant Antoni de Calonge (on també es farà l'estrena oficial del vídeo publicitari turístic de la ciutat pel qual he compost la música), faré una pre-estrena del nou single acompanyada de 2 de les ballarines del videoclip (la Baoxi i la Nicole).


Aquest gener 2022 serà un gran mes!!


60 views2 comments