top of page

Tocant al 50è aniversari de Circutor!

Dimarts passat, amb Barcelona Strings Events, vam tenir el plaer de posar música a l’acte dels 50 anys de l'empresa @circutor_es a @lafact_cultural de Terrassa.


Per nosaltres va ser un autèntic plaer posar música a aquesta vetllada tan emotiva en la qual vam interpretar diverses peces musicals amb arranjaments propis.


En la primera part de l’acte, la més institucional, vam tocar en format de quartet temes com "I was made for loving you" de Kiss, "With or without you" d'U2, entre d'altres. En aquesta primera part, presentada per Ramon Pellicer, vam sentir parlaments d'un dels fundadors de l'empresa Ramon Comellas, dels seus fills i de personatges de gran renom català com és el cas del Molt Honorable President de la Generalitat.


En la segona part de l'acte, vam tocar en format de duet amb el Pere Nolasc i Núria Conangla duet. Allà vam tocar, sobretot, temes de jazz adaptats per nosaltres mateixos, a part d'altres obres pròpies i del nostre repertori (clàssic, folk...).


La notícia de l'acte va sortir per la televisió de Terrassa i aquí us deixem el link per si ho voleu veure. Realment va ser molt bonic poder participar en aquest esdeveniment.




14 views1 comment
bottom of page