Un diumenge ben musical!

Aquest diumenge passat dia 25 d'abril va ser molt especial per mi! Vaig fer dues actuacions amb uns repertoris molt variats però que ambdós m'apassionen moltíssim!


Al matí, amb l'agrupació Barcelona Rock Strings, a Sant Antoni de Vilamajor, vam fer un concert on interpretàvem cançons, mashups (barreges de temes simulatànies, semblant a un "pupurri" però en aquest cas es solapen cançons alhora)... dels temes rockers més coneguts internacionalment.


Aquesta formació és un projecte molt recent amb el qual ens mourem amb diferents espectacles i repertoris diferents. Les properes actuacions són el dia 22 de maig al Fòrum de l'Evolució de Burgos i a l'estiu tornarem a Sant Antoni de Vilamajor. Estigueu ben atents perquè properament vindran moltes i moltes novetats!


* Fotografies del concert de diumenge passat a Sant Antoni de Vilamajor.A la tarda, vaig anar a Olost, on tenia un concert per a violoncel solista a l'Església de Santa Maria d'Olost, un lloc preciós! El repertori d'aquest concert eren 2 Suites de Bach (possiblement les suites de Bach són les obres per excel·lència del repertori solístic per a violoncel), en concret, la Suite IV en Eb Major i la Suite I en G Major.


* Fotografies fetes per Xavier Navarro del concert de diumenge a l'Església de Santa Maria d'Olost.


Com a bis, vaig interpretar la Pregària del meu besavi Josep Conangla, compositor de l'Ametlla de Merola, el qual va compondre la música dels Pastorets de la mateixa colònia tèxtil (els quals tenen la Creu de Sant Jordi), moltes sardanes, sarsueles i altres obres rellevants. Aquesta pregària és una peça molt emocional i important per mi, per aquest motiu, la vaig escollir; el lligam familiar i musical és enorme!


La vessant Conangla (materna) de la meva família (provinents de la colònia tèxtil berguedana l'Ametlla de Merola), està plena i ha estat plena d'artistes i músics. A part del meu besavi compositor, el meu avi Ramon Conangla, va ser un cellista i compositor molt rellevant a la meva vida. Ell em va transmetre la seva passió i coneixements musicals. Gràcies a ell toco el violoncel i tinc la vida plena de música que tinc. Per aquest motiu, fer aquest concert diumenge passat va ser molt i molt especial per mi.


Estic acabant de tancar algunes dates en què repetiré aquest concert. De moment, la propera que tinc confirmada és l'11 de juliol a l'Església de Sant Joan Baptista de Penelles, una església preciosa. De seguida que tingui confirmades més dates, us les compartiré!


Poder estar vivint aquesta vida d'artista musical plena d'actuacions i concerts en una època tan complicada pel sector de la cultura, és tota una sort que va acompanyada de molt esforç i passió. Espero que ens podem veure en molts concerts i que la música ens segueixi omplint la vida!


57 views0 comments